B2B – SITTINGSUITS

B2B

Hvordan brander du din virksomhed?

Med Sittingsuits kan du brande din virksomhed på en ny måde til en bred vifte af udendørs events såsom festivaller, koncerter, sportsarrangementer, havefester og som tilbud til gæster på udeserveringer eller på spa hoteller.

Sittingsuits er også velegnede som firmagaver og personaletøj eller som kunde- og eventmerchandise.

Sittingsuits kan indkøbes fra min. 15 stk., til konkurrencedygtige priser – for priser og nærmere information – kontakt os venligst på info@sittingsuits.com, eller se nærmere kontaktinformation her.

CUSTOMIZERING

Vi kan customize Sittingsuits til jeres unikke branding-behov. Vi kan trykke jeres logo på vores farver fra lager, eller customize i forhold til specifikke farver, prints eller materialer. Alt er muligt – kontakt os gerne for nærmere info, eller oplæg tilpasset jeres brand.

Vores kunder tæller restauranter, hoteller, drikkevareproducenter, sportsklubber, festivaler, brands og sponsorer.

RESTAURANT AND HOTEL

Sittingsuits er et miljøvenligt alternativ til tæpper og udendørs varmeapparater på restauranter. De er beregnet til at blive brugt over din egen frakke eller jakke – som et ekstra lag, mens du sidder behageligt i din stol. Sittingsuits er en sjov måde at give dine gæster en ny hyggelig oplevelse.

Sittingsuits har sideåbninger, så du kan nå ind i dine egne lommer eller taske uden at tage dem af. Spildte drikkevarer preller af det vandafvisende stof uden at efterlade pletter.

Ved at tilbyde dine gæster brug af Sittingsuits, er du i stand til at holde dem afslappede og varme, og jo mere de hygger sig jo længere bliver de. Tilbyd uovertruffen komfort og "Original Dansk Hygge".

Sittingsuits er naturligvis miljøvenligt produceret af genanvendte materialer!

SPORT

Sittingsuits er en varm tilføjelse til alle former for udendørssport, fra sejlads og vinterbadning, til golf og fodbold. De holder jer varme og styrker samtidig jeres synlighed og teamspirit, med logoer og farver der understøtter jeres brand. Vi tilpasser Sittingsuits til alt fra sportsklubber, arenaer og fanklubber til sponsorer og VIP’er.

KONTAKT OS

Ønsker du/I at købe Sittingsuits til din virksomhed eller butik-  – kontakt os venligst på info@sittingsuits.com eller her.

Skift sprog

Danish