BÆREDYGTIGHED - SITTINGSUITS icon
Søg

BÆREDYGTIGHED

Hos Sittingsuits tager vi vores ansvar alvorligt og forsøger at implementere bæredygtige løsninger igennem hele processen. Som en del af vores nordiske DNA er dette et naturligt valg, og vores målsætning er at fortsætte med at forbedre os på alle parametre.

Foeret i alle vores produkter er lavet af 100% genanvendte plastflasker, som er omdannet til fibre.

Det betyder, at vi ikke producerer nogen nye fibre, og herved sparer energi, vand og ressourcer. Vi håber at alle vores materialer vil være 100 % genanvendte i fremtiden.

Alle vores materialer er testet for skadelige kemikalier.

Alle webshop-ordrer afsendes i danskproducerede genbrugsplast-poser.

Sittingsuits er designet til at holde. Til restauranter som
tidligere ville kassere enorme mængder af tæpper, samt benytte miljø-svinende varmelamper udendørs i de koldere årstider, er Sittingsuits det nye bæredygtige valg!

En våd Sittingsuits lufttørre inden for få minutter. Ingen tørretumbling nødvendigt.

Vi opfordrer vores kunder til at donere deres brugte og kasserede Sittingsuits til egnede velgørende formål, så som flygtningelejre og herberger, og på den måde forlænge produktets levetid.

Vi samarbejder med ECOCART om at gøre vores kunders webshop-ordrer 100% CO2-neutrale.

Således kan du nu udligne det specifikke CO2-aftryk med en positiv miljøpåvirkning, direkte i check-out! Det betyder, at de fulde CO2-emissioner fra produktion og forsendelse af dine Sittingsuits vil være fuldstændig neutraliseret.

Hvad vil det sige at udligne emissionerne?

Det betyder, at for alle kulstofemissioner, der frigives i vores atmosfære som følge af fremstilling og forsendelse af vores varer, investeres der tilsvarende i projekter, der reducerer CO2-emissionerne med samme mængde.

Hvordan virker det?

Hver gang en kunde vælger carbon-neutralisering ved check-out på webshoppen, vil vi automatisk købe verificerede emissionsreduktioner, almindeligt kendt som "kompensationer" gennem vores venner hos EcoCart.

Disse indkøb støtter miljøprojekter, som vind-og solenergi eller beskyttelse af træer der ellers ville være skåret ned, så de kan fortsætte med at absorbere kulstof fra luften.

CERTIFICERINGER

Vores fyld er certificeret af Global Recycled Standard.

Alle vores materialer er certificeret af Oeko-Tex.

Alle vores partnerfabrikker arbejder i overensstemmelse med:

Quality Management ISO9001

Environmental Management ISO 14001

Occupational Health and Safety Management OHSAS 18001

Amfori BSCI

Søg

Skift sprog

Choose your Store