OM OS - SITTINGSUITS icon

OM OS

Rebecca Garde Johansen, CEO for SITTINGSUITS ApS, og ejer Axelhus & Axelbar I Helsingør, er en erfaren restauratør med over 450 udendørssiddepladser. I løbet af de sidste 16 år har hun serviceret sine gæster i al slags vejr, og begyndte for nogle år tilbage at overveje at finde på et alternativ til de mange tæpper de købte ind, brugte og kasserede.

På en skiferie i Frankrig med sin familie, slog det Rebecca at folk er villige til at side udendørs i enormt lang tid, så længe de hygger sig og holder varmen.

”Hvis jeg ligeledes kan holde mine gæster varme i længere tid, kan jeg udnytte min udendørsserverings fulde potentiale, og øge min omsætning, selv på de kolde og blæsende dage, og i de sene aftentimer,” tænkte hun.

Hendes ambition var at skabe et produkt der kunne holde folk varme – men med bæredygtighed in mente. Et alternativ til dyre varmeblæsere og tæpper i ringe kvalitet. Og ikke kun til sine egne forretninger, men noget der kunne løse same problem for andre i branchen.

Hun slog sig sammen med designer Vibe Johansson, og SITTINGSUITS blev lanceret og gennemtestet på Rebeccas egne restauranter i 2019, med stor success og til hendes gæsters store begejstring.

Det blev hurtigt tydeligt at der også var et behov for SITTINGSUITS i andre sammenhænge, specielt i de kolde måneder under første bølge af pandemien og ”social distance”-udendørsarrangementer. En webshop blev lanceret i 2020, og SITTINGSUITS er hurtigt blevet en favorit blandt folk der nyder alle former for udendørs liv; Udendørs middagsselskaber, picnics, festivaller og koncerter, sportsbegivenheder, team building og events, sommer- og vinterbadning og meget mere.

SITTINGSUITS B2B henvender sig til firmaer, teams og organisationer der ønsker at brande deres forretning på bæredygtig vis, med tilpassede logo-suits. Derudover lancers der løbende ARTIST EDITIONS med lokale og international kunstnere, med drømmen om at skabe unikke stykker ”wearable art”.

Historien om SITTINGSUITS er kun lige begyndt og vi er taknemmelige for den support og opmundring vi får fra både udlandet samt vores lokalområde Helsingør, hvor det hele startede. I 2022 åbnede vi showroom, butik og kontor i hjertet af Helsingør, i det gamle Søstræde 3, hvor vi om lørdagen slår dørene op for lokale og turister fra kl. 11-17.

VISIONEN
...er at redefinere funktionalitet og komfort I et bæredygtigt ekstra lag til al slags udendørsaktivitet, året rundt.

Rebecca Garde Johansen & Vibe Johansson

Grundlæggere af SITTINGSUITS ApS

Søg

Skift sprog

Choose your Store