OM OS - SITTINGSUITS icon

OM OS

CEO for SITTINGSUITS ApS Rebecca Garde Johansen, var tidligere den stolte ejer af flere prominente barer og restauranter I Helsingør, med over 450 udendørssiddepladser tilsammen. I løbet af sine 16 år i branchen havde hun serviceret sine gæster i al slags vejr, og begyndte for nogle år tilbage at overveje at finde på et alternativ til de mange tæpper de købte ind, brugte og kasserede.

Hendes ambition var at skabe et produkt der kunne holde folk varme – men med bæredygtighed in mente. Et alternativ til dyre varmeblæsere og tæpper i ringe kvalitet. Og ikke kun til sine egne forretninger, men noget der kunne løse samme problem for andre i branchen.

Hun slog sig sammen med designer Vibe Johansson, og SITTINGSUITS blev lanceret og gennemtestet på Rebeccas egne restauranter i 2019, med stor success og til hendes gæsters store begejstring.

Det blev hurtigt tydeligt at der også var et behov for SITTINGSUITS i andre sammenhænge, specielt i de kolde måneder under første bølge af pandemien og ”social distance”-udendørsarrangementer. En webshop blev lanceret i 2020, og SITTINGSUITS er hurtigt blevet en favorit blandt folk der nyder alle former for udendørs liv; Udendørs middagsselskaber, picnics, festivaller og koncerter, sportsbegivenheder, team building og events, sommer- og vinterbadning og meget mere.

SITTINGSUITS B2B henvender sig til firmaer, teams og organisationer der ønsker at brande deres forretning på bæredygtig vis, med tilpassede logo-suits. Derudover lancers der løbende ARTIST EDITIONS med lokale og international kunstnere, med drømmen om at skabe unikke stykker ”wearable art”.

I 2022 åbnede Sittingsuits showroom, butik og kontor i hjertet af Helsingør, i det gamle og historiske Søstræde 3.

Søg

Skift sprog

Choose your Store