PRODUKT INFO - SITTINGSUITS icon

PRODUKT INFO

HVAD ER EN SITTINGSUIT?

Sittingsuits er det bæredygtige supplement til dit udeliv, som kan bruges året rundt i haver, på altaner og på båden, som merchandise til firmaer, samt på restaurationer og hoteller med udendørsarealer til deres gæster.

Sittingsuits er til dig der holder af naturen. Den forlænger sæsonen og giver dig mulighed til at opholde dig ude, trods det uforudsigelige danske vejr.

Den er vindtæt og vandafvisende, og perfekt til udendørssocialisering, alfresco dining og campingturen. En Sittingsuit er stor nok til, at du kan bære over din frakke, som et ekstra lag, når det er nødvendigt.

Den dækker dine ben ned til anklerne, og har desuden praktiske sideåbninger, så du kan nå ind til dine tasker og lommer nedenunder. Slap af og nyd uovertruffen komfort og "Original Dansk Hygge".

FEATURES

LYNLÅS
Sittingsuits er udstyret med en kraftig YKK-lynlås af højeste kvalitet.

SNØRELUKNING

Kanten i hætten er udstyret med elastikker, der kan strammes ind efter behov. Den oversized hætte muliggør at have en frakke med hætte på indenunder, uden problemer. Således opnår du dobbelt beskyttelse imod vind og vejr!

SIDEÅBNINGER
En Sittingsuit er ikke udstyret med lommer – men derimod med praktiske sideåbninger der giver nem adgang til egne lommer og tasker indenunder.

VIND OG VAND
Det vandafvisende materiale er perfekt i let til moderat regn, og du kan uden problemer sætte dig på våde overflader, såsom bænke og græsplæner. Det er samtidig åndbart, og altså ikke at betragte som regntæt – derimod er den yderst vindtæt og du vil opleve at den giver læ og skærmer mod selv den kraftigste vind.


STØRRELSE OG FIT
Alle vores Sittingsuits er unisex og one size - Se størrelsesguide


MATERIALER
Sittingsuits er fremstillet af kemisk testede Øko-tex-certificerede materialer, og foeret er fremstillet af 100% genbrugsplast, eller RPET - certificeret af Global Recycled Standard.

Søg

Skift sprog

Choose your Store