PRODUKT INFO – SITTINGSUITS

PRODUKT INFO

Sittingsuits er det bæredygtige supplement til dit udeliv, som kan bruges året rundt i haver, på altaner og på båden, samt på restaurationer og hoteller med udendørsarealer til deres gæster.

Sittingsuits er til dig der holder af naturen. Den forlænger sæsonen og giver dig mulighed til at opholde dig ude, trods det uforudsigelige danske vejr.

Den er vindtæt og vandafvisende, og perfekt til udendørssocialisering, alfresco dining og campingturen. En Sittingsuit er stor nok til, at du kan bære over din frakke, som et ekstra lag, når det er nødvendigt.

Den dækker dine ben ned til anklerne, og har desuden praktiske sideåbninger, så du kan nå ind til dine tasker og lommer nedenunder. Slap af og nyd uovertruffen komfort og "Original Dansk Hygge".

FEATURES

Sittingsuits er fremstillet af kemisk testede Øko-tex-certificerede materialer, og foeret er fremstillet af 100%genbrugsplast, eller RPET - certificeret af Global Recycled Standard. (Læs mere)

Sittingsuits er lette at vedligeholde, og kan nemt tørres af med en fugtig klud. Kun lejlighedsvis maskinvask er nødvendig, og de lufttørres på 15 minutter. Tørretumbling er ikke nødvendig.

Unisex og one size - Se størrelsesguide


PRODUCT DATA

Fyld: 100 % genanvendt plast (plastflasker) / RPET / Global Recycled Standard/ Øko-tex certificeret

Stof: 100 % Polyester / Øko-tex certificeret

Vask/pleje: Maskinvask 40°C / Tørretumbling ikke nødvendig / Lufttørrer på 15 minutter (anbefales)

Enhedsvægt: 1,2 kg Ideel temperatur: -5°C to 20°C

CERTIFICERINGER

Produceret i Kina i overensstemmelse med:

Quality Management

ISO9001 Environmental Management

ISO 14001 Occupational Health and Safety Management

OHSAS 18001

Amfori BSCI

Skift sprog

Danish