ARTIST EDITION #6 / COME ALIVE + FIREBALL - SITTINGSUITS icon

ARTIST EDITION #6

Baseret på værkerne "FIREBALL" og "COME ALIVE" af LOUISE ROSENDAL

Produceret i et oplag af 200 stk per print.

Signeret Certificate of Authenticity medfølger hvert item.

Louise Rosendal er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi med en MFA i 2013, hvorefter hun har udstillet i både ind- og udland.

I mange år har hun arbejdet med filmmediet i relation til installatorisk iscenesættelse. I hendes værker er hun personligt involveret og arbejdede performativt, med et fokus på den gennemdigitaliserede nutid og den digitale eskapisme, avatars, japansk anime og andre subkulturelle fænomener.


Efter hendes uddannelse rejste hun bl.a. til Japan for at studere fænomenet Otaku, som er et japansk begreb, der anvendes til folk med obsessive interesser i Anime og Manga.

”Otaku” betyder ”ekstrem fan” og er en betegnelse for mennesker, der påtager sig en identitet/ karakter og går klædt og agerer som en kopi af deres yndlings anime-karakter.

Påklædning, identitet og forvandling universer har altid fascineret Louise Rosendal.

”Jeg er draget af futuristiske elementer, cyberpunk, sci-fi-film, computerspils karakterer, glitrende CGI og hvordan vi forestiller os, at fremtiden vil se ud.”

Louise Rosendal har i de seneste år, arbejdet vedholdende med digitalt print i forbindelse med installatorisk iscenesættelse, der blandt andet er blevet til et tapet til et Truck-galleri i Los Angeles og en serie af silketørklæder og kjoler, der sælges hos udvalgte forhandlere.

Samarbejdet med Sittingsuits er skabt ud fra to tørklæde-prints med titlerne ”Come Alive” & ”Fireball”. Inspirationen til disse prints udspringer af det samme kunstneriske univers og tematikker som Louise Rosendal arbejder med.

Se mere arbejde fra LOUISE ROSENDAL, på Instagram @louise_rosendal

Søg

Skift sprog

Choose your Store